She Keeps Bees kommer til København d. 2. december, Gud Fyrste Mig hvor jeg glæder mig. Men her drejer det sig om vinyl, cd, eller i værste fald mp3…

Den 16. september 2014 har Brooklyn makkerparret udgivet deres seneste album; Eight Houses.

Albummet er bandets fjerde, og at dømme fra preview (hedder det det når det er lyd) fra http://shekeepsbees.com/ – så fortsætter den musikalske og lyriske små-genialitet, som hidtil er blevet præsteret. Dette først på Minsiki Hotel, så på ‘Nest’ og senest på ‘Dig on’, sidstnævnte anmeldt af d.s.f. her: http://bloggin.rocknroll-patruljen.dk/#post19.

Eight Houses – preview’en – de tre numre, er dog temmelig afdæmpede og uden den guitar (og nerve, omend følsomme nerve) som ellers var med til at gøre de tre tidligere albums til noget unikt. Lad os håbe, at begge dele gemmer sig på det øvrige af albummet – og kommer til udtryk d. 2. december i Huset i Magstræde (Huset KBH, som det trist hedder i dag…):
http://www.huset-kbh.dk/?find=she+keeps+bees#event-6997

Well – Fyrsten har bestil Eight Houses i tre eksemplarer: 2 stk vinyl, ltd. ed.; 500, hvid vinyl og på cd… Og jeg skal så meget have Jessica Larrabee and Andy LaPlant’s autografer i HUSET, hvortil der nu ér købt billet, til ut. til Jesper og til Ace-man.

Vær Hilset!
Professor – Fyrsten
D.S.F.