Så kom The Dream Syndicates nye album, These Times, og ikke helt uden forventninger oven på 2017s How did I Find Myself Here, som ut. havde som årets bedste album, og 2018s Record Store Day udgivelse: How We Found Ourselves…Everywhere!, som absolut også er adskillige gennemlytninger værd.

Det er selvfølgelig altid mega hyggeligt at få besøg af onkel Steve og hans venner, som vist endda nu er i helt original besætning – og jeg skal da også anbefale at man anskaffer sig denne, såvel som alle tidligere Dream Syndicate udgivelser. Om ikke andet så for nybegyndere fordi man så også stifter kendskab til en helt ny genre, paisley underground, hvilket du kan google og læse mere om andetsteds… Eller fordi musik selvfølgelig skal høres på vinyl (og film skal ses i biografen)… Nu bevæger jeg mig ud poet sidespor, hvilket er min spidskompetence … Kort sagt, så fangede These Times mig ikke i første gennemlytning. I hvert fald ikke i samme grad som “How did I…” Men jeg lover – jeg skal nok genlytte snarest!!!

Samtidig – så har Drunken Sailor Records, som løbende udgiver punk-perle efter punk-perle lige smidt Heterofobia’s debut album (12” 45rpm) på gaden. Heterofobia er fra Monterey Mexico (udtales MeHiKo) – og der er virkelig knald på den rent spansk-sprogede knaldperle Queremos Ver El Mundo Arder (vi ønsker at se verden brænde, oversætter Google det til). Den skal bare høres, og føles, for det kan man ikke undgå, selvom man ikke forstår et ord spansk!!!

Kh
WASP