Postbudet ringet altid to gange, eller er det tre?

I dag har jeg i hvert fald både haft besøg af den kongelige danske hof-postleverandør, og GLS og efter deadline i går var der nok en kongelig nordisk leverance, som endog skulle forbi Toldvæsenet, fint skal det være. Og når jeg glædes over at toldregningen kun var på 250,- – så skyldes det mest, at de to forrige fortoldede leverencer aldrig nåede frem, vel og mærket efter at jeg havde betalt told…

Ups, jeg kom til at publicere inden jeg havde skrevet færdig – check tilbage senere!

Men i dag kom først Pure Hell’s Noise Addiction, som er det første sorte punk band (ikke Bad Brains, som jeg også troede indtil for få uger siden. Noise Addiction er indspillet i 1978, men først udgivet fornyeligt. I deres samtid udgav de kun en single,,, ærgerlig ærgerligt for datiden, fedt for os der får fed ny punk nu. For det ér virkelig fedt, Hendrix møder Stooges, møder… Elektrisk, dynamisk, følt, melodisk, hårdt… Nice!!!

Sammen med Pure Hell kom en anden perle, hvis man smugkigger på fotoet ovenfor, så er maleriet teksten fra a-siden af singlen, med min afdøde yndlings syre og blues musiker Jeffrey Lee Pierce… Udgivet posthumt i 2004.


Nå, den anden pakke var en retur med “du er ikke alene”, som køber ikke gad hente. Og den tredje får sin egen lille postkasse-omtale ved lejlighed…

I øvrigt går det fint med jobsøgning, men hvis nogen søger en musikskribent, politisk rådgiver eller lignende, så lad mig gerne høre!

Kh.
WASP